Cautare

1456 de rezultate pentru "antena 1 pitesti cu dovleacul" (3.82 secunde)
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Marti seara in direct la Antena 1 de pe National Arena nationala Romaniei intalneste reprezentativa "portocalei mecanice " , Olanda . Meciul este unul crucial pentru echipa lui Piti , cu o victorie Romania poate obtine locul 1 si se poate califica direct la Rio !
Printre proiectele la care lucreaza in prezent se numara un reactor nuclear extrem de sigur, o antena care ar putea revolutiona comunicatiile wireless dar si o metoda radicala de lupta cu malaria:
Dan Capatos, prezentatorul emisiunii "Un show pacatos" de la Antena 1, si-a achizitionat recent un bolid de 100.000 de euro!
Ce audienta a facut Teo la intoarcerea in televiziune Teo Trandafir a ridicat audienta postului Kanal D cu cateva sute de mii de oameni.
Batalia dintre Iisus si Lucifer este aproape Parintele grec Elpidie, un om care sustine ca a vorbit cu Dumnezeu, are o teorie a conspiratiei incredibila cu privire la al Treilea Razboi Mondial. Parintele Elpidie este de parere ca al Treilea Razboi Mondial nu va semana cu celelalte doua.
Invitata la ”Acces Direct”, emisiune prezentata de Simona Gherghe la Antena 1, Roxana Iliescu a recunoscut ca va fi din nou mamica. ... Va mai avea o fetita!", a declarat Simona Gherghe, miercuri, in emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Mironescu va porni de la o serie de documente pe care le-a primit la cabinetul sau parlamentar si care aduc informatii inedite despre felul in care fosta intrepindere ceausista Crescent a devenit, in timp, Grivco, Antena 1, Antena 3 etc, adica firmele controlate azi de Dan Voiculescu, liderul Partidului Conservator.
Presedintele CNA, Ralu Filip, a explicat care au fost deciziile luate de Comisia parlamentara pentru monitorizarea alocarii timpilor de antena. Seful CNA a precizat ca spatiile destinate emisiunilor "Antena partidelor parlamentare" si "Tribuna partidelor parlamentare" difuzate de posturile publice de radio si televiziune au fost dublate.
Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Antena 3, ca va demisiona din toate functiile publice detinute daca se va dovedi ca in urma accidentului in care a fost implicat a existat o victima.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
Presedintia a sesizat CNA cu privire la "Sinteza zilei" de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea, pentru ca in emisiune Traian Basescu a fost "atacat, jignit si acuzat pe nedrept de trustul Intact", membrii Consiliului analizand joi reclamatia Administratiei Prezidentiale.
Presedintele Traian Basescu le-a aratat usa ziaristilor romani pe care i-a acceptat in delegatia sa de presa, cu ocazia dialogului cu responsabilii Europei Libere. In timpul dialogului cu oficialii Radio Europa Libera, presedintele Romaniei si-a aratat preferintele in materie de media.
Primul-ministru desemnat, Lucian Croitoru, ar fi "ofiter sub acoperire", a declarat, la Antena 3, liberalul Horea Uioreanu. ... Croitoru are legaturi cu ofiteri de securitate.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". ... Iliescu a precizat ca este in dezacord cu decizia luata luni de Comitetul Executiv privind candidaturile in echipa la conducerea partidului.
Fostul presedinte Ion Iliescu l-a criticat dur, joi, la Antena 3, pe fostul social-democrat Cristian Diaconescu, despre care a spus ca este lipsit de caracter, fara vana de om politic, el precizand, totodata ca parlamentarii independenti care au formulat acuze la adresa sa s-au autodescalificat.
google-analytics.com